Kristály-ásvány medálokMandala ásványékszerek

A gyomor gyógyítója – achát medál

A gyomor gyógyítója Megrendelhető ez a csodás sávos fehér-vörösesbarnás achát medál! Mérete: 4,3 cm + ajándék bőrszál hozzá! Erős gyógyító energiájával a hasra téve segíti az emésztést, a gyomrot, méhet, nyirokrendszer, hasnyálmirigyet, hajszálereket. És gyógyítja a szemet is. Jótékonyan hat az érzelmi rendellenességekre, segít a szeretet elfogadásában Erős tisztító hatása van! Elnyeli és átalakítja a negatív energiákat. Ha érzed a hívását és megérintett a kristály energiája, és szeretnéd, hogy a tiéd legyen, akkor jelezd nekem/vagy írj privátban.
Ár: 2500 Ft 

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb