Belső gyermekBoldogság/ÖrömFejlődésHarmónia/Nyugalom

A felszabadultság öröme ~ mandala

A felszabadulás öröme ~ mandalaEz a mandala az örömöt, a szórakozást, a fesztiválok hangulatát szimbolizálja. Megtanít figyelni gyermeki énedre, belső gyermekedre; segít felnőttként is, hogy az önfeledt játék öröme betöltse életünket. Ez Isten ajándéka, hiszen a játék életed része. Vagy így vagy úgy. Te döntöd el, hogy miként játszod életed. Kacagva, jókedvűen, vagy lehangoltan, bánatosan. Isten legnagyobb öröme, ha vidáman éljük le életünket, és ezt tapasztalhatja meg általunk, szikránkon keresztül. Lásd színesen a világot, tedd színessé a világod!
Pozitív megerősítés hozzá: Figyelek gyermeki énemre. Hagyom, hogy a játék öröme betöltse életemet.
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: opál, tejkvarc (hókvarc), napkő, perui amazonit
Készítette és írta: ©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta

(Eredeti elkészült méret: 1920×1280)
Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10 000 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb