Angyalmandala ásvány kulcstartókAngyalmandala ásványékszerek

A Félelem legyőzése mandala kristály -ásvány kulcstartó (krokodil totemmel)

Félelem legyőzése mandala kristály -ásvány kulcstartó

A Félelem legyőzése kulcstartót ónixból és lávakőből készítettem, krokodil totemmel. Egyiptomban a krokodil az egész országot jelképezte. Létezik egy beavató templom, amelyet a krokodiloknak szenteltek, az ide belépőnek meg kell tanulnia legyőzni a félelmeit, múltját pedig háta mögött kell hagynia. A majáknál a krokodil az ősszellem, az őskezdet földóriása, aki a világ szentségét, minden lét ősalapját, gazdagságot, növekedést, és a Föld teljességét testesíti meg. Ha követjük a krokodilt, és készen állunk arra, hogy a régi akadályokat legyőzzük, akkor visszavezet az isteni forráshoz és érzelmeink eredetéhez. Megtanít lelkünk fényének kiterjesztésére és az önigenlésre. A krokodil amulett a félelmek legyőzését és az őnbizalom meggyógyítását szolgálja.
Emellett az ónix és a lávakő védelmet nyújt számodra. Hatással van mindkettő a gyökércsakrára, aktiválja és gyógyítja azt, illetve földeli az energiákat. 
Készleten: 0 db
Ár: 2590 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb