Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

A bőség sugarai ~ mandala

0

Ez a mandala megtanít arra, hogy a bőség ne csak a pénzt jelentse számodra. Isteni fényével megvilágítja az igazságot, a szeretet fényét adja számodra. A szeretetet, ami az egyetlen igazi kincs és az egyetlen, amitől gazdagnak érheted önmagad, és szívedet. Minél több szeretetet adsz másoknak, lelked gazdagodik a pozitív tapasztalatokkal.
A mandala kiegyensúlyozza a női és férfi energiákat, energiával tölt fel, segít rávilágítani árnyoldaladra és elfogadni azt. Segíthet, ha éppen túlzott önértékelés vagy az önbecsülés hiányban szenvedsz, hibás önképpel rendelkezel, nehezen hozol döntéseket, túlérzékeny vagy a bírálatokra és kritikákra, és félsz a visszautasításoktól.
Önmagadból merítsd az erőt, ne a külvilágból! Ne mások elvárásai szerint élj, hanem saját belső mércéd szerint.  Bízz magadban annyira, hogy akaratodat – mások megsértése nélkül – érvenyítsd. Ha mindezekre képes vagy, akkor életed harmóniába fog kerülni, egyfajta belső béke állapotába, és idővel már az ellentétek sem fognak zavarni.
Pozitív megerősítések hozzá: Önmagamból merítem az erőt, nem a külvilágból!
Csakrák: koronacsakra, napfonatcsakra, szakrális csakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: citrin, kén, kénkvarc, mézkalcit, jáde, tigrisszem
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 5000Ft (+ szállítási költség!)


(Eredeti elkészült méret: 1920×1280)
Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel:


Leave A Reply

Your email address will not be published.