BőségDigitális mandalákGyógyító és segítő AngyalmandalákKarácsonyi mandalákTeremtés/VonzásÜnnepi mandalák

A bőség magjai ~ mandala

A bőség magjai ~ mandalaEz a mandala elsősorban a karácsonyhoz kötődik. Az örökkévalóságot szimbolizálja. Segít elvetni a “bőség magjait” – segít meglátni a legkisebb csodákat is, segít a termékenységben, vidámsággal és jókedvvel gazdagít. A bőséget viszont elsősorban ne pénzben mérd, hanem tapasztalataidban, életed legkisebb csodáiban, és a szeretetben, ami körülvesz! Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Eredeti elkészült méret: 1920×1200)

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10 000 Ft

 

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb