Gyönyörű egyéni mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel...

A boldogság ünnepe

0 154

Ez a mandala a szeretetet és a boldogságot szimbolizálja. Harmóniát, isteni nyugalmat, szeretetet, boldogságot áraszt magából lényünkbe. A mandala a boldogság megtalálásában segít neked. Megtanítja, hogy bármikor tudunk boldogok lenni. Nem kell hozzá sem személy, sem tárgy, sem esemény. Egyszerűen érezd magad boldognak. A boldogságot önmagadban találod! Csinálj egy listát, és sorold fel, mi az, amit boldogan csinálnál, mi az, ami boldogsággá tesz, vagy tenne téged. Építsd be ezeket az életedbe. Mindennap nézz rá erre a listára, képzeld el, és vizualizáld ezeket, és érezd is át őket, mintha most is ezeket tennéd. Hidd el, hogy mindez a valóság, és tényleg az is lesz! Már MOST is boldog vagy! Csak HIGGY benne. Ünnepeld mindennap a boldogságod. Ünnepeld az életet. Ünnepeld és légy hálás az összes tapasztalatodért, amit szerzel, hiszen ezek visznek előre. Határozd el magad és boldogságod legyen mindig az első. Lelked szeretete.
Pozitív megerősítések hozzá: Hiszem és tudom, hogy a boldogság bennem van és önmagamban találom. Köszönöm.
Csakrák: szívcsakra, torokcsakra, homlokcsakra, koronacsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: rózsakvarc, pink achát, phosphosiderit, türkiz, morganit
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu


(Eredeti elkészült méret: 1600×1200)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)

 


Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használhatók. A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.